Ad’School

AD´School är ESTESS fortsättningsprogram för spelare i alla åldrar. Deltagarna måste dock vara 15 år och äldre. Målet är att lära sig mer, men glädje och spel är det primära i kursen. Resultatstress är inte ett tema i denna kurs. Programmet är varierat och vi lägger absolut värde på resultat men var och en bestämmer själv hur långt och i vilken takt resan ska gå.

Ad’School är för entusiastiska och villiga idrottare som vill utöva sin sport tillsammans med andra likasinnade. ”AD”står för tillägg (additional) och fördel (advantage). Grupperna är sammanställda av olika åldersgrupper från 15 år. Könet spelar ingen roll man eller kvinna alla är välkomna att lära och ha kul tillsammans.
Teamwork och att ha kul är grundläggande hörnstenar i programmet utan att intensiteten försummas. Kroppskontroll och balans tränas liksom förmågan att tillämpa olika matchsituationer. Det uttalade målet för en Ad´-spelare är i första hand att ta sig in i klubblag och interna klubbmästerskap eller att bara spela mot sina bästa kompisar.

Program & priser

 1. Programm A – 2 timmar/vecka
  Programmet vänder sig till spelare som vill lära sig mer om teknik, taktik och regler. Coacherna bygger självklart även in uppvärmningsprogram och lätta allmänna fysövningar. Målet är att spela matcher mot vänner och delta i sociala tävlingar. Tekniken anpassas efter olika åldrar. Eleverna ska sträva efter olika kunskapsdiplom i egen takt utan stress.
 2. Programm B – 1 timme/vecka
  -
Tilläggsprogram:

1. BeeFit4Tennis
2. Play & Fight

Priser:

Kostnaden under sommarsäsongen 2014 är 60 € per månad för
1 undervisningsenhet/vecka och för 2 enheter/vecka 95 € per månad.

Vanliga frågor och svar

 1. Ytterligare Tennis Undervisning och lärande för din fördel.
  ”Ad”står för tillägg (additional) och fördel (advantage).
 2. Varför finns det ett särskilt program för Ad’School?
  Många elever vill fortsätta att lära sig mer om tennis men är inte intresserade av att stress med resultat och tävla mot andra. Därför är det viktigt att kunna erbjuda ett seriöst program för hungriga hobbyspelare med ambitionen att delta, alltså den olympiska tanken till ära!