Pro Team Program

ALLMÄN INFORMATION:

ESTESS Pro Team erbjuder ambitiösa spelare möjligheten att förverkliga sina drömmar under professionell ledning i en fantastisk miljö. Vi erbjuder träning hela året, 5 timmar om dagen vilket är en bra grund för att utveckla och förbättra sin idrott och ta nästa steg i karriären. Målet är att optimera den befintliga talangen och att ta sig in på de professionella tourerna (ATP/WTA) genom deltagande på ITF-touren och att utöva idrotten som ett yrke. Naturligtvis är talang ett måste, men arbete och insats är betydligt viktigare.

PROGRAM OCH PRISER

Pro Team programmet är realistiskt och mycket prisvärt. Det är väldigt viktigt för oss att alla talanger får samma chans att visa vad de kan. Vi kan lova att idrottaren befinner sig i en bra miljö, med möjlighet att jobba hårt och kunna utbilda sig under kompetent ledning. Han/hon lär sig att övervinna hinder, att se möjligheterna och uppskatta den egna förmågan så att nästa steg kan förberedas. Naturligtvis är konditionsträning och mental förberedelse en stor del av programmet.

PRISER (exkl. moms)

Heltid 45 veckor: € 13.900
Deltid 45 veckor: € 8.900
Vecka heldag: € 500

Vanliga frågor och svar:

  1. ”Nej,
  2. Tränar man individuellt också eller är det alltid spel i grupp som gäller?
  3. Basträningen görs i grupp för att kunna få så mycket tid på banan som möjligt till optimerade priser. Men självklart är träningen individuell där detaljarbete görs dag efter dag!