Tour Team Program

Allmän Information

Vår tourgrupp kombinerar träning hemma med hemmatränaren med vår tourcoach. Atleten får en fin utbildning och värdefulla tipps och intryck som han/hon kan använda senare i sin karriär och kan komma att spela en viktig roll. Våra professionella coacher kommer inte att blanda sig i frågor som endast berör hemmatränaren, men det är självklart att coacherna håller ständig kontakt med hemmatränaren.

PROGRAM

ESTESS Tour Team erbjuder stöd, guidning och utbildning veckovis under turneringsperioderna. Vi rekommenderar dock en serie bestående av tre turneringar, så att vårt program kan komma att göra nytta. Tonvikten ligger på taktik och strategi och det praktiseras och diskuteras förberedelser, professionellt uppträdande på och utanför banan. Näringslära och måltidsplanering är också ett stort tema.

Vanliga frågor och svar:

  1. 1. Måste spelaren vara inskrivna i ESTESS ACADEMY?
    Nej, var och en som siktar mot en yrkeskarriär är välkomna. Naturligtvis har ESTESS spelare som är inskrivna på våra akademier ett förmånligare pris, men vem som helst kan deltaga.
  2. 2. Måste spelarna ha en hemmabas?
    Ja, det är viktigt att spelarna har en hemmatränare som kan jobba vidare med de inövade strategierna eller med tekniska detaljer.