Om Oss

ESTESS grundades 1985 av svensken Håkan Dahlbo. Den första tennisskolan uppstod i skidorten Seefeld i Tyrolen/Österrike.

Idag har vi inom ESTESS två internationella huvudskolor, vilka är belägna i Seefeld och Luxemburg. Dessa skolor är vår kärna med tillhörande ESTESS-centers i Kiel, Neuss, Stockholm, Sundsvall och Florens. ESTESS är även aktiva inom spelarmanagement och hittas då under namnet TopSeed-ESTESS med kontor i Florens, Luxemburg och Seefeld.
ESTESS är även en uppskattad partner hos olika klubbar och förbund. Våra välutbildade tränare hjälper gärna till med struktur och systemuppbyggande av er verksamhet.
Vi bedriver en seriös kvalitetssäkring inom vår verksamhet och erbjuder våra elever inlärningstester för att kunna följa den individuelle utvecklingen.
Vi välkomnar alla typer av spelare. Hobbyspelare och Proffs är lika varmt välkomna hos våra mycket välutbildade och erfarna tränare, lärare och instruktörer.

Framgångsrik är den som kan hålla ett försprång på sina konkurrenter. ESTESS kan med stolthet blicka tillbaka på en snart 25-årig tradition med starka framgångar. En viktig faktor är vår vilja att få våra elever att vidareutvecklas, inte bara som spelare utan även som person. Ett fint nätverk av tränare, idrottsmedicinare och managers garanterar dig som kund och elev detta unika försprång.
Genom din idrott får du med dig många fina egenskaper som koncentration, bestämdhet, ansvarstagande, självdiscipln och mycket annat. Det är fullständigt likgiltigt inom vilken nivå du vill utvecklas. ESTESS hjälper dig vidare med energi och tillförsikt!

Sedan 2004 innehar ESTESS Sweden GroupEstess Professional Teaching & Coaching Accreditation (GPTCA). GroupEstess a.s.b.l. är en ackrediterad partner till PTCA (Professional Tennis Coaches Association- www.ptcatennis.net).

Välkommen till vår kursverksamhet!